Voľné pracovné miesto

Voľné pracovné miesto

Voľné pracovné miesta v oblasti zeleného hospodárstva

Kariérny poradca pre zelené povolania v hospodárstve

Miesto práce: Bratislavský kraj, Nitrianska kraj, Trnavský kraj, Žilinský kraj, Trenčiansky kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Košický kraj.

Druh pracovného pomeru: TPP, živnosť, dohoda o vykonaní práce

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: V rámci iniciatívy poskytovania zeleného kariérneho poradenstva hľadáme šikovných kariérnych poradcov, ktorí budú zapálení pre poskytovanie kariérneho poradenstva zameraného na:

– individuálne kariérne rozhodnutia z hľadiska udržateľnosti,

– poradenstvo ohľadom „zelených pracovných pozícií,“

– premýšľanie nad osobným angažovaním sa pre udržateľnú budúcnosť,

– zvyšovanie záujmu ľudí o prácu  „v zelených“ povolaniach.

Čo je to zelené poradenstvo? Mnoho ekonomických sektorov prejde v najbližších rokoch výraznou “zelenou” transformáciou, ktorá môže ohrozovať pracovné miesta tých najzraniteľnejších pracovníkov. Nejde však len o praktickú ekonomickú otázku. Čoraz viac mladých ľudí má tzv. klimatickú úzkosť. Jednotlivci chcú do rozhodovania o vlastnej kariére zahrnúť aj otázky udržateľnosti. Poskytovanie kariérneho poradenstva v tejto oblasti je jednou z ciest osvety k pretvoreniu systému a reálnym krokom jednotlivcov k zmene v tom, ako produkujeme, konzumujeme, uvažujeme o práci. Obsadzovanie „zelených pracovných pozícií“ a povedomie o nich je jedným z kľúčových nástrojov udržateľnosti hospodárstva.   Viac o zelenom poradenstve sa dozviete tu: https://www.green-guidance.eu/

Výhody, benefity:

– Profesionálny a osobnostný rast, zázemie v organizácii, ktorá funguje na Slovensku od r. 1999

– Pracovná príprava na homeoffice

– Bezplatné odborné školenie pre oblasť zeleného hospodárstva

– Odborná podpora poskytnutím učebných materiálov

– Podľa potreby kancelária.

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním:

nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

študent vysokej školy

vysokoškolské I. stupňa

vysokoškolské II. stupňa

vysokoškolské III. Stupňa

Absolvované akreditované vzdelávanie v oblasti kariérneho /kariérového poradenstva

Počítačové znalosti – používateľská úroveň, Microsoft Powerpoint – pokročilý, Microsoft Excel – základy

Vodičský preukaz: B

Počet rokov praxe: min. 1 rok , avšak môže ísť aj o absolventa, ktorý prejaví zápal túto prácu

Osobnostné predpoklady a zručnosti:

– Hľadáme kariérnych poradcov,  ktorých práca a vzdelávanie baví

– Zručnosti kariérneho poradenstva

– Komunikatívna, dynamická a ,,flexibilná“ osoba

– Dobré prezentačné zručnosti

– Pozitívne myslenie

– Oduševnenosť

– Chuť učiť sa nové veci a vzdelávať sa

– Vlastný automobil výhodou

Termín nástupu: 1. 8. 2024

Ponúkaný plat: 1600,00 Eur

Vaše žiadosti spolu s motivačným listom zasielajte na: info@voka.sk do: 15.6.2024. Vybraných uchádzačov o túto prac. pozíciu budeme kontaktovať do 10.7.2024. Zaslaním svojho životopisu a motivačného listu prehlasujete, že ste sa oboznámili so spracovaním osobných údajov v našej organizácii a súhlasíte s nimi.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

 Za účelom spracovania Vašich osobných údajov pri zavedení predzmluvných vzťahov na základe výberového konania na inzerovanú pozíciu, budú Vaše osobné údaje spracúvané do skončenia výberového konania na inzerovanú pozíciu a následne zlikvidované. Zaslaním životopisu emailom, poštou alebo osobne dobrovoľne poskytujete Vidieckej organizácii pre komunitné aktivity, IČO: 35 984 163 súhlas so spracúvaním Vašich osobných údajov v rozsahu titul, meno, priezvisko, trvalé bydlisko, prechodné bydlisko, vek, pohlavie, vodičský preukaz – typ, všetky údaje a iné záznamy uvedené v životopise, podpis, kontaktné údaje (najmä telefónne číslo a e-mail), jazykové znalosti, prax, absolvované kurzy (názov, krajina), certifikáty (názov, doba platnosti, vydavateľ, krajina), zručnosti (názov, úroveň), očakávaný plat, očakávané zameranie, očakávané miesto práce, hodnotenia pohovorov (vzhľad, kvalifikácia, verbalita, neverbalita), výsledky testov zručností a ďalšie uvedené v životopise, príp. v motivačnom liste. Osobné údaje nebudú zverejňované a ani poskytované do tretích krajín. Osobné údaje sa poskytujú tretím stranám vykonávajúcim kontrolu, dozor, dohľad na základe osobitných právnych predpisov, ako napr. orgány činné v trestnom konaní, Inšpektorát práce a ďalšie subjekty, o ktorých to určí osobitný právny predpis. Súhlas so spracúvaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať, inak čas platnosti súhlasu uplynie po uplynutí jedného roka odo dňa jeho poskytnutia. Ako dotknutá osoba vyhlasujete, že ste si vedomá svojich práv v zmysle § 14 zákona č. 18/2018 Z. z o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, že máte v zmysle § 22 právo na opravu nesprávnych, neúplných a neaktuálnych osobných údajov a ďalšie práva uvedené v tomto ustanovení, prípadne na vymazanie osobných údajov v zmysle § 23.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *